Site icon Cătălina Ciobotariu

Despre mine

Anunțuri publicitare

„Young, wild and free”

Sunt dintotdeauna o persoană dinamică, plină de energie. Mereu mi-au plăcut drumețiile și oamenii buni. Drumeții prin păduri, pe câmpii, pe plaje, călătorii prin prietenii, prin facultate, la master, prin locuri de muncă în firme mari sau mici. Toate pe vreme bună sau rea. La aproape 30 de ani, am simțit nevoia de o schimbare, în contextul unei schimbări pe care deja o făcusem. Viața de familie. Propria familie. Eu și el. Am decis să luăm colțișorul nostru de Românie cu toți oamenii buni și mai puțini buni, cu toate amintirile noastre frumoase și mai puțin frumoase și să le aducem la o mică distanță aproximativă de 2200 km. Căci asta este distanța între Huși din județul Vaslui sau de Iași unde mi-am petrecut ultimii 10 ani din viață și Landen din zona flamandă a Belgiei, un orășel micuț, aproape ca cel al copilăriei noastre. 

Locușorul ăsta a luat naștere din pasiunea mea de a scrie și de a-mi bate capul cu lucruri mici, dar atât de importante. A apărut din multitudinea de experiențe pe care le-am trăit de când am luat decizia de a mă muta.

Spun că de fiecare dată atunci când trebuie să fac ceva, trebuie să o iau la pas ca să îmi iasă. La pas înseamnă răbdare, evoluție, liniște, tihnă, bucurie. 

La fix 30, am realizat  ce înseamnă să faci totul la pas. E greu și frumos. E lent și plăcut. Îți dă voie să te bucuri. Căci până la urmă nu despre asta este călătoria? Despre bucurie. Și cum bucuria nu este suficientă dacă nu este împărtășită, am decis să împart cu tine locuri, oameni și experiențe în noua mea viață. Enjoy

Exit mobile version