Despre mine

“Young, wild and free”

Sunt dintotdeauna o persoană dinamică, plină de energie. Mereu mi-au plăcut drumețiile și oamenii buni. Drumeții prin păduri, pe câmpii, pe plaje, călătorii prin prietenii, prin facultate, la master, prin locuri de muncă în firme mari sau mici. La aproape 30 de ani, am simțit nevoia de o schimbare, în contextul unei schimbări pe care deja o făcusem. Viața de familie. Propria familie. După căsătorie. Am decis să luăm colțișorul nostru de Românie cu toți oamenii buni și mai puțini buni, cu toate amintirile noastre frumoase și mai puțin frumoase și să le aducem la o mică distanță aproximativă de 2200 km. Căci asta este distanța între Huși din județul Vaslui sau de Iași unde mi-am petrecut ultimii 10 ani din viață și Landen din zona flamandă a Belgiei, un orășel micuț, aproape ca cel al copilăriei noastre. 

Până să ajung aici, viața mea a decurs natural. Copilărie și adolescență în oraș de provincie la Huși care acum îmi place mai mult decât atunci, facultatea de Administrație publică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și mai apoi master în Managementul mediului la Universitatea Gheorghe Asachi din Iași. Am lucrat pentru o perioadă într-o firmă de înființări societăți, iar următorii ani în agenție imobiliară. A fost fain, am avut colegi faini, am întâlnit oameni de la care am învățat multe lucruri.

Pasiunea pentru scris am avut-o întotdeauna, e adevărat. Însă odată cu schimbarea asta majoră din viața mea, am simțit nevoia să pun pe foaie sentimente petru că tocmai asta este scrisul pentru mine: descărcare, eliberare, dorința de a oferi o mână de ajutor celorlalți atunci când se poate oferi din experiențele mele.

Spun că de fiecare dată atunci când trebuie să fac ceva, trebuie să o iau la pas ca să îmi iasă. La pas înseamnă răbdare, evoluție, liniște, tihnă, bucurie. 

La fix 30, am realizat  ce înseamnă să faci totul la pas. E greu și frumos. E lent și plăcut. Îți dă voie să te bucuri. Căci până la urmă nu despre asta este călătoria? Despre bucurie. Și cum bucuria nu este suficientă dacă nu este împărtășită, am decis să împart cu tine locuri, oameni și experiențe în noua mea viață. Enjoy

%d blogeri au apreciat: